Kernwaarden

Kredietcoöperatie Veluwe functioneert op basis van de volgende kernwaarden:

 • Menselijke maat, dit betekent voor ons dat we handelen met compassie naar onze leden en stakeholders en dat we in ons denken voorbij de cijfers en logica kijken
 • Maatschappelijk verantwoord, dit betekent voor ons dat wij onze activiteiten richten op lange termijn waardecreatie in de dimensies “people, planet, prosperity”
 • Transparant, dit betekent dat onze leden en toezichthouders onze activiteiten en afwegingen kunnen doorzien en de resultaten hiervan

Kredietcoöperatie Veluwe is er voor:

 • De beginnende ondernemer
  Als je de ambitie hebt ondernemer te worden en je hebt een goed plan, dan kun je bij ons aankloppen om je plan te presenteren ter toetsing van de haalbaarheid. Bij een positief advies helpen we je een goed businessplan te maken.
 • De meer gevorderde ondernemer
  Indien je als starter met ervaring dreigt vast te lopen met je bedrijf of anderszins steun nodig hebt, kun je bij ons terecht voor coaching en financiering om samen het schip met de kop op de golven te houden.
 • De gevestigde ondernemer met groeiambities
  Voor continuïteit van je onderneming heb je groei nodig. Dat is lang niet altijd zo simpel en het vergt innovativiteit en vaak out-of-the-box denken. Maar er is ook kapitaal nodig om plannen te realiseren. Onze ervaren coaches kunnen je helpen met reflecteren om de juiste keuzes te maken en die vervolgens te realiseren.
 • De (oud-) ondernemer of professional
  Wanneer je jezelf na of naast je carrière graag maatschappelijk nuttig wilt maken, kun je uitstekend terecht bij onze coöperatie als activist, coach of als kapitaalverschaffer. Met je kennis, kunde en kapitaal kun je jonge ondernemers via Kredietcoöperatie Veluwe echt vooruithelpen. Zo ben je maatschappelijk betrokken en meestal brengt je geld bij Kredietcoöperatie Veluwe meer op dan bij de bank.

Van, voor en door leden

Om in de Kredietcoöperatie Veluwe mee te kunnen doen, moet je lid worden, want samen zijn we sterk.